title image
TEL 53 29 97 03 | TEL 53 29 90 67

OM VETTER-LARSEN

Vetter-Larsen etableret i 2009, er en mindre tømrervirksomhed beliggende i Lejre og vi arbejder fra Nordsjælland, til Roskilde og videre ned til Køge, så vi dækker en stor del af Sjælland.​
Vi har vores naturlige begrænsninger i de opgaver vi påtager os, da vi ikke er en større entreprenørvirksomhed.

Vores kunder vender oftest tilbage og/eller sender nye kunder vores vej med gode anbefalinger for vores udførte arbejde, kvalitet og tillid. Vi er kendt for vores punktlighed og for at udføre vores opgaver korrekt. Som kunde kan du regne med os. Og kvaliteten.

For at kunne byde ind på total-enterpriser, har vi et godt samarbejde med faste partnere inden for Maler, VVS mm. Det er håndværkere vi kan stå inde for og som leverer samme gode kvalitet som vi er kendt for.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Kvalificeret rådgivning

Vi kender alle gældende regler og love indenfor vores område, så du kan trygt regne med vores kvalificerede rådgivning

20+ års erfaring

Med mere end 20 års erfaring, har vi prøvet alle slags opgaver og udfordringer, til dato er der ikke nogen vi ikke har løst.

Aftale om tid og pris

Vores fornemste opgave er, at overholde aftaler om tider, pris og deadlines. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du får en god oplevelse

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Husk at du kan få håndværkerfradrag på håndværksopgaver. Kontakt os eller se mere på skat.dk/Håndværkerfradrag for mere information.

VI STÅR KLAR!

Vi dækker det meste af syd, nord og midt Sjælland